Skip to main content
Na kratko

Zakaj Bornshort

Radi bi delili našo zgodbo o tem, zakaj smo se podali na to razburljivo pot kreativnega oglaševanja. Ko smo stopili na to pot, smo si želeli ustvariti prostor, kjer se srečajo inovacija, zabava in iskrenost.

Ustanovili smo Bornshort z željo, da pomagamo podjetjem, ne glede na velikost, izraziti svojo edinstvenost skozi kreativnost na družbenih omrežjih. Smo ekipa vizionarjev, ki verjame v moč zgodbe in smeha, zato smo se odločili, da ustvarimo nekaj posebnega.

Naše prednosti zaradi katerih podjetja z nami sodelujejo

Ker smo več kot le agencija – smo vaša ustvarjalna družina! Sodelovanje z nami pomeni ne le vrhunsko video produkcijo, temveč tudi smeh, zabavo in izjemne rezultate.

Vrhunski kreativci

Naša ekipa ni le ekipa, smo družina kreativnih posameznikov, ki imajo strast do ustvarjanja resnično unikatnih videov. Vsak video je premišljen, vsak projekt ima svojo zgodbo, in rezultat je vedno nekaj, kar resnično izstopa.

Hitrost brez kompromisov

Pri Bornshort ni čakanja. Hitro se odzivamo na vaše potrebe in zadeve postavljamo na prava mesta. Hitrost ne pomeni kompromisov - naši hitri odzivi so vedno podprti z visoko kakovostjo.

Zabavna strokovnost

Zabava je v našem srcu, vendar smo hkrati tudi strokovnjaki na svojem področju. Vsako sodelovanje prinaša ravnovesje med sproščenostjo in profesionalnostjo, ki ga boste cenili.

Sodelovanje z Vami

Pri Bornshort ne ustvarjamo zgolj za vas, temveč z vami. Vaše ideje so pomembne, in skupaj z vami oblikujemo strategijo, ki se popolnoma ujema z vašo vizijo.

Misija in vizija

Zakaj delamo kar delamo?

Misija

Bornshort ne vidi oglaševanja kot nalogo, temveč kot priložnost za ustvarjanje vezi z vami! Smo ekipa, ki verjame v čarovnijo kreativnosti in povezovanje s smehom. Naša misija? Ustvariti video oglase kot čarobne zgodbe, ki jih bodo ljudje naravnost vzljubili.

Vizija

Gremo v prihodnost s smehom in ciljem postati agencija, ki spreminja igro v oglaševanju na družbenih omrežjih. Vizija? Deliti smeh, navdih in pozitivno energijo skozi kampanje, ki ne samo pritegnejo pozornost, ampak tudi osvajajo srca.

“Kot oseba, ki uživa v kreativnem svetu in v izdelovanju vsebin, ki spreminjajo svet, sem se zavedal da želim imeti nekega dne agencijo. Posledično je tudi nastala agencija Bornshort, v kateri proizvajamo oglase ki strankam prinašajo samo dobro.”

Kevin VrevićCEO Bornshort

Odkar sodelujemo z Bornshort agencijo, moram priznati da je šel naš perfoarmance krepko navzgor, zato bomo tudi v prihodnje sodelovali z njimi in priporočam vsem, ki želiti nadgraditi oglaševanje in prodajo!

Santin, MEDISCMO

Bornshort je presegel moja pričakovanja! Njihova video kreativnost je pripomogla k 25% povečanju angažiranosti našega občinstva. Zdaj imamo ne le izdelke, temveč tudi strastno skupnost. Hvala, Bornshort, za izjemne rezultate!

Rok, SwingyCEO

Njihova ekspresivna video kreativnost ni le povečala prepoznavnosti naše znamke, temveč je tudi prispevala k 30% povečanju konverzij. Sodelovanje z njimi je bila odločitev, ki je presegla vsa pričakovanja. Hvala!

Grega, FeelrootyCEO

Na kratko, sodelovali z njimi in tudi v prihodnje bomo. Priporočam vsem. Z njihovo pomočjo smo dosegli ne samo izzive naše panoge, temveč tudi izjemne rezultate. Hvala, Bornshort, ker niste le ustvarjalci, temveč tudi sanjski izvajalci!

Sandi, Kava na domuCEO

Naroči kreative

Ustvarjajmo skupaj! Naročite testne kreative in odkrijte, kako lahko Bornshort popestri vašo marketinško strategijo.

Naroči kreative

Spoznavni sestanek

Vabimo vas na brezplačno kavo in kreativni pogovor! Prijavite se za spoznavni sestanek z Bornshort in odkrijte, kako lahko skupaj izboljšamo vaše oglaševanje.

Rezerviraj termin